KONYA / KARATAY - Nizamülmülk Anadolu Lisesi

etwinning

Yapılan çalışmalar

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep DOĞAN ve ekibinin projesi başlamıştır.

Nis

Teknolojinin bize getirdikleri e-twinning projesi ile teknoloji ile öğrendiğimiz yeni kelimeler için bir farkındalık yaratmak istedik. Her gün kullandığımız ama neden ve nasıl dilimize girdiğini bilmediğimiz kelimelere dikkat çekmek istedik.Sözlüklerimizin yardımı ile bu kelimelerin anlamlarını öğrenip daha sonrasında web 2 araçlarını kullanarak  kendi sözlüğümüzü oluşturacağız.

With this project we want to create awareness to the new words which we have learned with technology.At first we look for these words in dictionaries By means of web 2 tools our students will prepare boards in our schools , at the end of the project we will prepare an online dictionary and we will share it on online platforms.